150 jaar ervaring op het vlak van wandbekleding maakt van Main d’Or de ideale partner voor uw behangwerken.

WANDBEKLEDING GEREALISEERD DOOR MAIN D’OR

In de loop van de 150 jaar van ons bestaan hebben we een zeer uitgebreid aantal behangprojecten voor tal van klanten gerealiseerd.

Grootse en bescheiden projecten, voor particulieren en voor professionals, maar ook voor openbare diensten. Main d’Or is de ideale partner voor kwalitatief hoogstaand behangwerk, met respect voor uw budget en uw verwachtingen.

Een prijsofferte vragen

PERSONALISERING VAN UW BINNENMUREN

Behangpapier biedt oneindig veel personalisatiemogelijkheden.

Zo kunnen wij een uniek interieur creëren met bijvoorbeeld uw logo of uw familiefoto kamerbreed op een muur. Voor zulke aanvragen is behangpapier de ideale oplossing.

Zelfs voor het maken van het behangpapier kunnen we verschillende mogelijkheden bedenken, met motieven op maat of reproducties van om het even welke aard.

BEHANGPAPIER OM FOUTEN TE CAMOUFLEREN

Helaas komt het regelmatig voor dat een muur niet in perfecte staat is. In dat geval is kiezen voor behang de efficiëntste oplossing.

Want bovenop de vele voordelen die behangpapier al heeft, kunnen we er ook kleine kloven of barstjes in een muur mee camoufleren zodat hij er perfect in orde uitziet.

ONZE BEHANGPAPIERMERKEN

Bij Main d'Or zijn we onophoudelijk op zoek naar vernieuwing en exclusieve merken.

Kom naar onze showroom om uw keuze te maken, we beschikken over talrijke stalen van heel diverse merken: Elitis, Arte, Vescom, Casadeco, Khroma, Airtex (gepersonnaliseerd behang) of laat ons weten welk product u bevalt. Wij werken graag met de leverancier die u verkiest.

ONZE BEHANGPROJECTEN

Welk soort werk u ook wil en wat uw gewenste stijl ook is, bij onze referenties vindt u zeker een gelijkaardig project dat Main d’Or heeft gerealiseerd.

ONS NIEUWS

Wilt u graag onze laatste projecten en nieuwigheden zien op het vlak van kwalitatief hoogstaand behangwerk? Bekijk dan af en toe onze Nieuws-rubriek.

Main d'or informeert u regelmatig over de nieuwste trends en technieken.

Ontdek bijvoorbeeld onze nieuwe kantoren in Diegem: we hebben er de muren behangen en daarvoor decoratieve technieken gebruikt.