Gesterkt door meer dan 150 jaar ervaring en expertise, voert Main d’Or uw ornamentiek- en unieke decoratieve plaasterwerken uit met passie voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

ONZE ORNAMENTIEK-OPLOSSINGEN

Main d'Or biedt u decoratieve ornamentiekoplossingen op maat, uitgevoerd in onze werkplaats of bij u ter plaatse. Wij kunnen u ook bestaande oplossingen bieden zoals kroonlijsten, wandlijsten, plinten, oplossingen voor indirecte verlichting of andere decoratieve elementen.

Wij stellen u altijd de oplossing voor die het best bij uw project past, in functie van de eigenheid van het project en van uw budget.

Een prijsofferte vragen

ORNAMENTIEK-RESTAURATIE

Naast restauratie creëren we ook nieuwe decoratieve elementen op maat, zowel klassiek als eigentijds.

Het restaureren of het reconstrueren van ornamentiek op decoratieve gevels, plafonds, lambriseringen en schoorstenen kent voor ons geen geheimen meer.

Wij respecteren het bestaande patrimonium door oude technieken toe te passen en materialen te gebruiken zoals natuurlijk gips, kalk, natuursteen, mortel en plaaster.

EIGENTIJDSE ORNAMENTIEK OP MAAT

Onze expertise op het vlak van ornamentiek is zeer uitgebreid. Zo creëren we ook nieuwe decoratieve elementen, zoals motieven op maat, 3D muurpanelen, plafondtegels met motieven, decoratieve elementen voor indirecte verlichting, eigentijdse rozetten …

Verder werken we ook met bestaande moderne ornamentiekoplossingen. We zoeken altijd de oplossing die het best bij u past, rekening houdend met uw project en uw budget.

KLASSIEKE ORNAMENTIEK OP MAAT

Wat ook deel uitmaakt van onze specialiteiten, is het creëren van decoratieve elementen op maat in stuc- en staffwerk, zoals sierlijsten, decoratieve vormen op maat, rozetten, pilasters, klassieke en moderne ornamenten.

ONZE ORNAMENTIEK-PROJECTEN

Welk soort werk u ook wil uitvoeren, en wat de gewenste stijl ook is, bij onze referenties vindt u ongetwijfeld een gelijkaardig ornamentiekproject dat Main d’Or heeft gerealiseerd.

NIEUWS OVER ORNAMENTIEK

Ornamentiek is een vak apart. Daarom informeert Main d’Or u graag over onze laatste realisaties op dit vlak.

Blijf op de hoogte via onze rubriek Nieuws.

Ontdek meer over deze lampen op maat op onze Nieuwspagina.