Nieuwe Showroom - Jadoul

15 Mei 2019

De nieuwe showroom in Antwerpen van Jadoul werd met veel smaak ingericht. Om de verschillende hout kleuren mooi tot hun recht te laten komen, werd er een luxueuze en warme sfeer gecreëerd door gebruik van een kroonluchter, donkere tinten en behangpapier van het merk Khroma.

Meer weten

Shopping Wijnegem - Tusk

25 April 2019

Om voor een langdurig resultaat te zorgen koos de shopping van Wijnegem voor de Tusk techniek in één van hun gangen die toegang geeft tot de sanitaire ruimtes. Gangen waarvan de muren heel vaak worden beschadigd door karretjes. Tuk is in zo een situatie de ideale oplossing en biedt een perfecte bescherming.

Meer weten

Atenor - Stekke ArchiDesign

03 April 2019

Voor dit project in de kantoren van Atenor in Brussel, koos het architectenkantoor Stekke - ArchiDesign gespecialiseerd in kantoor inrichtingen, voor behang en warme materialen. Een geheel met een luxueuze en comfortabel uitstraling wat bevorderend is voor aangename sfeer en het imago van het bedrijf.

Meer weten

Appartementen in opdracht van Urbicoon

13 Maart 2019

Projectontwikkelaar Urbicoon ging in zee met Main d'Or voor hun 60 appartementen te Brussel. Kwaliteit en respect van de planning waren bij dit project van groot belang. Deze appartement gelegen in de buurt van de Europese commissie zijn bestemd voor expats en moesten zeer kwalitatief afgewerkt worden.

Meer weten
page: 1 / 10