Appartementen in opdracht van Urbicoon

13 Maart 2019

Projectontwikkelaar Urbicoon ging in zee met Main d'Or voor hun 60 appartementen te Brussel. Kwaliteit en respect van de planning waren bij dit project van groot belang. Deze appartement gelegen in de buurt van de Europese commissie zijn bestemd voor expats en moesten zeer kwalitatief afgewerkt worden.

Meer weten

Een inspirerende uitdaging voor een uniek hotel in Gent: The Hide

12 Maart 2019

Interieurarchitect Pieter Thooft maakte van de 7 appartementen telkens unieke locaties voor openminded gasten. Een plaats waar overnachten een unieke belevenis is. De sfeer mocht neigen naar een doorleefde omgeving. Waardoor we ook buiten de lijnen mochten kleuren met oa. toepassingen zoals Watercolor technieken. Ontdek hier zeker deze unieke slaapplaatsen!

Meer weten

80 T-interim kantoren in geen tijd omtoveren tot Agilitas kantoren, een uitdaging die Main d’Or met plezier aangaat

03 Maart 2019

T-Groep Vernieuwt en is Agilitas Group geworden eind 2018: Het uitzend¬bedrijf T-groep werd omgedoopt tot Agilitas, dat betekende ook heel wat verandering voor de 80-tal Belgische kantoren waar Main d’Or aan mocht meewerken.

Meer weten

AG Real Estate vertrouwde zijn buiten schilderwerken aan Main d'Or

26 Februari 2019

De Hoofdzetel in Brussel van AG Real Estate werd door onze vakmensen geschilderd. Belangrijk voor AG Real Estate was om te kunnen rekenen op een betrouwbaar bedrijf met eigen vakmensen.

Meer weten
page: 1 / 9