Gion

Gespecialiseerd in ambachtelijke bepleisteringen en lijstwerk

 

Als één van de weinige bedrijven specialiseert Gion zich in historisch staff- en stuckwerk. Wij maken en herstellen historische bepleisteringen, ornamenten en lijstwerk. Onze ervaren medewerkers blinken uit door ambachtelijk vakmanschap en diepgaande stijlkennis. Gion is al specialist in lijstwerk sinds 1928. Wij doen zowel interieurherstellingen als gevelrestauratie.

 

Gion beschikt over een uiterst gespecialiseerd restauratieteam. Het streven naar perfectie staat centraal. Wij herstellen of reproduceren elke lijst, elk ornament of elk beeld uit alle mogelijke natuurlijke mortels. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Elke opdracht start met het maken, bespreken en verbeteren van de ontwerpen. 

 

Interieurwerken

We herstellen lijstwerk in zijn oude glorie of vervolledigen deze opnieuw naar uw eigen of ons ontwerp. Wij herwaarderen authentieke hoge plafonds met lijsten en ornamenten. Alle schade wordt vakkundig hersteld, klein of groot. 

 

Gevelrestauratie 

We herstellen of vervangen alle loszittende elementen zoals bepleistering, moluren en versieringen. 

 

Sierschouwen

We bieden een totaalservice voor het maken van sierschouwen in witsteen, marmer of een andere natuursteen.Bekijk ook eens de site van Gion.be


Contact Gion