Missie & visie

Ambacht gekoppeld aan kwaliteit

Main d’Or biedt een platform aan ambachtelijke bedrijven die een uitstekende reputatie genieten in de afwerking-, restauratieen decoratiesector en consequent inzetten op kwaliteitParticulieren, architecten en ondernemingen herkennen zo nog sneller de hand van de meester. Main d’Or is een gouden garantie op een betrouwbare service en een professioneel resultaat.


Onze missie

Main d’Or verenigt en promoot bedrijven die een uitmuntend vakmanschap combineren met een excellente dienstverlening. Het zijn specialisten die met hun expertise vaak al generaties lang het verschil maken en hun klanten unieke en waardevolle oplossingen aanreikenMain d’Or streeft zo naar het creëren van een duurzame meerwaardein elke discipline en ongeacht de opdracht.


Onze missie is opgebouwd rond vijf kernwaarden.

Vakmanschap

Bedrijven die de Main d’Or missie onderschrijven, zijn hooggekwalificeerde professionals en mensen met een grote passie voor hun vak. Ze zijn meester in hun ambacht en genieten een solide reputatie.

Kwaliteit 

Respect voor de traditieeen rijke kennis van (oude en nieuwe) technieken en het gebruik van de beste materialenMain d’Or erkende bedrijven leveren werk met een hoge en duurzame meerwaarde.

Professionalisme

Main d’Or erkende bedrijven dragen professionalisme hoog in het vaandel. Ze zijn perfect georganiseerd. En dankzij hun grote kennis en ervaring bieden ze altijd het juiste advies en een correcte service.

Betrouwbaarheid

Main d’Or bevestigt de betrouwbare reputatie van de vakman. Een vlotte en succesvolle samenwerking over de hele lijn en in elke fase van het project is gegarandeerd!

Flexibiliteit

Main d’Or heeft een multidisciplinair karakter en verenigt bedrijven in de verschillende ambachten. Met hun efficiënte aanpak en flexibile houding overstijgen ze telkens weer de verwachtingen van de klant.


Onze visie

Main d’Or gelooft dat vakmanschap de toekomst is. Daartoe ondersteunt het de beste specialisten. Zij creëren met hun expertise, respect voor de traditie en oog voor nieuwe technieken en materialen, een meerwaarde voor de klant. De vakman ziet zo zijn betrouwbare naam versterkt en op lange termijn verzekerd. De klant - particulieren, architecten en ondernemingen - geniet op zijn beurt van een waardevol en tijdloos resultaat. Kortom, Main d’Or koppelt ambacht aan kwaliteit. Het is een exclusief platform voor vakwerk waarin men de hand van de meester herkent.